ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش خانه داری

آموزش خانه داری

در اين جلسه تزئينات گل خشك با شمع و قاب عكس را آموزش ميدهيم كه در جاهاي عمومي مورد استفاده قرار ميگيرد.

از فوم مخصوص گل خشك قابي را به شكل مستطيل در مي آوريم و يك حالت هلالي و محدب به آن ميدهيم كه گوشه هاي تيز نداشته باشد. سپس ميوه درخت كاج را تكه تكه مي‌كنيم و چند رديف از اين تراشههاي ميوه درخت كاج را بر روي آن مي‌چسبانيم. براي رنگ كردن ميوه‌هاي درخت كاج از رنگ پودر اكليل كه كمي تينر به آن اضافه شده، استفاده مي‌كنيم. يك گل رز يا مينا كه اسپري شده روي قاب ميگذاريم و در نهايت يك عكس قشنگ را در داخل قاب ميگذاريم. ميتوان اين قاب را به ديوار زد يا اينكه بر روي ميز قرار داد.

طرز تهيه قاب عكس ديگر

بعد از تهيه قاب عكس مستطيل شكل بوسيله‌ي فوم روي آن را با چند رديف کنف مي‌پوشانيم. در يك گوشه‌ي قاب چند گل ريز خشك مي‌چسبانيم و همه‌ي پوشش قاب (كنف و گل‌ها) را در آخر كار با اسپري براق كننده جلا مي‌دهيم.

وسایل لازم برای سفره عقد + عکس تزیین

قرآن کریم / آینه و شمعدان / جا نماز / نبات / نقل / سکه / تخم مرغ / گردو / نان و پنیر سبزی / گل / شیرینی / میوه / عسل / جا حلقه ای / اسپند / کله قند / ادویه / برنج / گندم / نمک / ترمه

سفره عقد سنتی

برای چیدمان این نوع سفره بهتر است از ظروف سنتی استفاده کرد؛ ظروفی که یا خود قدیمی بوده یا ظروف جدیدی است که جنس و نمای آنها ذهنیت بیننده را به گذشته و سنت های پیشین سوق دهد. استفاده از ترمه، حنا، گندم، برنج و ظروف نقره، مسی یا سفالی و... اجتناب ناپذیر است.

بسیاری از ما، شمع را تنها به عنوان یکی از عناصر تزئینی خانه به حساب می آوریم و برای اینکه تمامی زیبایی آن را داخل شمعدان یا به صورت مجموعه ای روی میز همواره به همان صورت داشته باشیم، ترجیح می دهیم هرگز آنها را روشن نکرده و به ظاهر زیبای خود شمع بسنده کنیم.

در ادامه مطلب با نکاتی در مورد شمع و روش نگهداری آن اشنا میشوید

در حالی که با روشن کردن شمع، هم نمای آن زیباتر خواهد شد و هم انرژی آتش در فضای خانه پراکنده شده و گرمی خاصی را به محیط می بخشد.

بنابراین اگر عادت به روشن کردن شمع برای خود و اهالی خانواده تان در خانه ندارید، لااقل به هنگام پذیرایی از مهمانان، تعدادی شمع روشن روی میز پذیرایی یا غذاخوری قرار داده و فضا را صمیمی تر کنید.

انجام هر پروژه ای نیازمند تحقیق و بررسی قبلی است. پروژه تغییر آشپزخانه نیز از این امر مستثنی نخواهد بود. آشپزخانه قلب خانه محسوب شده و حضور طولانی مدت خانم خانه در این مكان، این حق را برای او ایجاد می كند كه فضا و امكانات آن با توجه به سلیقه، عادت و نیازهای كاری و حتی براساس شرایط فیزیكی او ساخته و یا تغییر یابد ولی علاوه بر اینها باید خاطرنشان كرد فرم و نقشه این فضا نیز مانند هر مكان دیگری از خانه، می بایست از اصول و قوانینی تبعیت كند كه توسط متخصصین امر با در نظر گرفتن جوانب مختلف ساختمان سازی، ایمنی و همچنین جهت كاربری هر چه راحت تر فضا برای انجام امور مربوطه ارائه شده است. به طور كلی در آشپزخانه سه مركز مهم وجود دارد كه مكان قرارگیری شان، محل مناسب برای بقیه لوازم را تعیین می كند. این سه مركز عبارتند از:

ـ مركز نگهداری مواد غذایی (یخچال و فریزر)

ـ مركز پخت و پز (اجاق گاز و فر)

- مركز شست وشو (كاسه Sink) و ماشین ظرفشویی.

در واقع اغلب مراحل آشپزی حاصل حركت های متمادی فرد (خانم خانه) مابین این سه نقطه اصلی است. بنابراین انتخاب محلی مناسب برای آنها در آشپزخانه همواره از جمله مهمترین اقدامات در مرحله نقشه كشی این فضا است. كارشناسان بهترین رابطه این سه مركز با هم را با رسم خطی از هر یك از نقطه ها به نقطه دیگر بر روی پلان آشپزخانه نشان می دهند كه برخورد حاصل از آن سه خط با یكدیگر مثلثی است كه به آن مثلث فرضی كار در آشپزخانه اطلاق می شود. لازم به ذكر است كه این مثلث می تواند در انواع مختلف ایجاد شود و نوع آن رابطه مستقیمی با شرایط محیط و در واقع نقشه فضا دارد. به این ترتیب كه با توجه به مكان اختصاص یافته به هر یك از این مراكز در نقشه آشپزخانه و فواصل آنها از هم مثلثی متناسب با آن مشخصات ایجاد می شود.

▪ نكته: گاهی نقشه و شرایط محیط امكان تشكیل چنین شكل هندسی را نداده و به جای مثلث پاره خط ایجاد می شود. در همین راستا آشنایی با رایج ترین نقشه های آشپزخانه می تواند شما را در مرحله بازسازی و یا حتی ساخت این محیط و برنامه ریزی برای مناسب ترین مكان ها جهت مراكز اصلی یاری دهد. به طور كلی معمولاً در ساخت آشپزخانه یكی از پنج نقشه رایج زیر مورد استفاده قرار می گیرد:

ـ آشپزخانه های باریك مستطیلی شكل. در این آشپزخانه ها معمولاً امكان اختصاص تنها یك دیوار طولی به كابینت بندی و همچنین مراكز اصلی یادشده وجود دارد و دیوار طولی دیگر نقش محدودكننده فضا را داشته و یا در آشپزخانه های با سیستم باز پیشخوان غذاخوری در آن در طول این مستطیل كم عرض واقع می شود. دو عرض آن را نیز پنجره و در ورودی تشكیل می دهند. این همان نقشه ای است كه سه مركز بر روی یك ضلع شكل هندسی نقشه آشپزخانه قرار گرفته اند.

ـ آشپزخانه راهرویی. این آشپزخانه همان شكل و فرم نمونه قبلی را داشته ولی به جهت عریض تر بودن این مستطیل، امكان اختصاص دو طول آن به مراكز یاد شده وجود دارد. در نتیجه می توان با قرار دادن دو مركز بر روی یك ضلع و مركز دیگر بر جایی در ضلع روبه روی آن مثلث را تشكیل داد.

ـ آشپزخانه L شكل. در چنین آشپزخانه ای یك عرض و یك طول مستطیل به كابینت بندی و همچنین مراكز پخت وپز می تواند اختصاص یابد. در این نقشه نیز ایجاد مثلث كاری عملی است.

ـ آشپزخانه U شكل. این نقشه ایده آل ترین فرم برای مثلث كار در آشپزخانه است. به این ترتیب كه هر راس مثلث می تواند بر روی یك ضلع مستطیل واقع شده و در صورتی كه فواصل این سه راس با هم یكسان باشند، مثلث متساوی الاضلاع ایجاد می شود. در نتیجه برای فرد نیز حركت ما بین مراكز، با طی مسیری یكسان امكان پذیر بوده و به این طریق بازدهی كار نیز سریع تر و بهتر خواهد بود.

آشپزخانه‌ها محیط خوبی هستند. علاوه بر خوبی، محیط خوشمزه‌ای هستند که تکرار حروفش هم آب در دهان ما راه می‌اندازد، چه رسد به اینکه در خانه‌ای زندگی کنیم که همیشه عطر خوش غذا در آن ‌پیچیده است اما گاه این شیرینی، تلخ می‌شود چراکه آشپزخانه علاوه بر اینکه یک محیط مناسب و دوست‌داشتنی برای ماست، برای میکروب‌ها هم هست و شرایط خوبی را برای رشد و تکثیر سریع میکروب‌ها ایجاد می‌کند.

. بهتر است این مطلب را در آشپزخانه بخوانید و همزمان با آن نگاهی به گوشه و کنار این قسمت خوشمزه خانه بیندازید.

اول از سینک ظرفشویی، یخچال و تخته‌های آشپزخانه شروع کنید چراکه اینجا بیشترین محل تجمع و تکثیر میکروب‌هاست.

اگر بدانید دانشمندان،۴میلیون میکروارگانیسم در کهنه‌های گردگیری و نظافت کشف کرده‌اند، حتماً از پارچه‌های یک‌بار مصرف استفاده می‌کنید و یا اینکه این پارچه‌ها را با آب ۶۰ درجه سانتیگراد خوب شست‌وشو می دهید. البته فراموش نکنید میکروب‌ها خیلی سخت‌جان هستند و برای اینکه شما همه شانس آنها را برای رشد و تکثیرشان بگیرید، حتماً باید سطوح کاری آشپزخانه (مثل صفحه و سینک ظرفشویی) را به‌طور منظم با آب داغ شست‌وشو دهید.

به‌جای اینکه مدام دنبال سوسک‌ها باشید و فریاد بکشید، در فاضلاب آشپزخانه را باز کنید و بدانید که در هر سانتی‌متر مربع آن، میلیون‌ها میکروب زندگی می‌کنند. برای مقابله با این میلیون‌ها میکروب، بهترین راه، پاکیزگی و گندزدایی این سطوح با استفاده از آب تصفیه‌شده داغ و یا آب داغ به همراه نمک قلیایی است، نمکی که از داروخانه‌ها می‌توان تهیه کرد.

از دسته چاقو‌ها هم غافل نشوید که می‌توانند سر شما را ببرند خصوصا اگر جنسشان از چوب باشد. البته این چاقوها به مرور زمان خورده و نرم شده و محل تجمع میکروب‌ها می‌شوند.

محل قرارگیری نان‌های خشک، سطل آشغال و موادی که باید دور ریخته شوند هم باید مورد بازنگری قرار گیرد.

قرار گرفتن آشغال و زباله در سطل‌های بدون درپوش، آن هم در فضایی که مملو از مواد خوراکی است که به‌سرعت میکروب را به خود جلب می‌کنند، یکی از خطرناک‌ترین راه‌هاست.

گشت ایمنی ما در آشپزخانه با باز‌کردن در فر گاز یا مایکروفر به پایان می‌رسد. شما غذا و کیک پخته‌اید و بدون توجه به قسمت‌های جا مانده غذا و خوراکی لذیذی که پخته‌اید، ناخودآگاه سوسک و مورچه را به خانه‌تان دعوت کرده‌اید.

امروزه آشپزخانه یکی از اصلی ترین فضاهای خانه محسوب می شود. حتی از اتاق پذیرایی نیز شلوغ تر است. اغلب گردهمایی های منزل در آشپزخانه انجام می شود به همین دلیل چیدمان آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بنابراین، با اطمینان خاطر می توانید از رنگ های روشن و درخشان که احساس انرژی را با خود به همراه می آورند استفاده کنید. اگر علاقه مند نیستید که از چند رنگ بر روی هر یک از دیوارها بهره ببرید، تنها یک رنگ را به کار ببرید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آنجا که تقابل هایی میان رنگ ها پدید آید، می تواند منظره آشپزخانه را مدرن کند. رنگ های نارنجی، قرمز، زرد و سبز حس زنده بودن و شکوه را برای این آشپزخانه به ارمغان می آورند. این حس حاصل تقابل رنگ های دیوارها و وسایل است. هرگاه احساس کنید که نیاز به روحی جدید در آشپزخانه دارید، به آسانی می توانید برخی از خرده وسایل را عوض کنید و به جای آنها جایگزین هایی با رنگ جدید تهیه کنید. برخی از شما ممکن است به طرح های چهارخانه یا راه راه بر روی دیوارهای آشپزخانه علاقه داشته باشید. گهگاه می توان چنین طرح هایی را از میان کاغذهای دیواری یافت. اما اگر طرح دلخواه خود را نیافتید، ناامید نشوید. خودتان دست به کار شوید و الگوی موردنظر را پدید آورید. نخست کل دیوارها را به رنگ سفید یا کرم بسیار روشن درآورید. دقت کنید که زیرسازی رنگ ها به درستی صورت گیرد و سطح دیوار صاف و یک دست باشد. سپس، نوارهای باریکی از کاغذ تهیه کنید و درون آنها را با تیغ ببرید. این نوارها را بر روی دیوارها قرار دهید و درون شان را رنگ آمیزی کنید. مثلاً اگر زمینه اصلی کرم رنگ است، می توانید برای نوارها از رنگ سفید استفاده کنید. پس از این که رنگ خشک شد، نوارها را به صورت افقی قرار دهید تا خطوط افقی را نیز بر روی دیوار پدید آورید. برای این که خطوط صاف و موازی باشند، دقت بسیاری لازم است. برای این منظور، می توانید مثلاً برای کشیدن خطوط عمودی، بالا و پایین دیوار را به فاصله های ۱۰ سانتی متری علامت گذاری کنید تا بتوانید نوارها را دقیقاً موازی هم قرار دهید.با رنگ ها و شیوه ها و طرح های مختلف رنگ آمیزی، جذابیت را برای آشپزخانه خود به ارمغان آورید.

چیدمان آشپزخانه و به‌ویژه کابینت‌ها، کار پخت و پز را تا حد قابل‌توجهی آسان می‌کند. در چیدمان بشقاب، لیوان و سایر ظروف‌ در کابینت‌ها کافی است به چند نکته کلیدی و تجربه مادرانه دقت کنید تا محیط راحت‌تری در آشپزخانه خود داشته باشید. هر دست ظروف‌تان مانند لیوان، بشقاب، قابلمه و... را در یک کابینت مجزا قرار دهید.

بشقاب‌ها را در کابینت نزدیک میز، چاقوها را در کشو نزدیک کانتر و لیوان‌ها را در کابینت نزدیک یخچال قرار دهید.

یخچال و فریزر را هم مانند کابینت طبقه‌بندی کنید. سبزیجات، میوه‌ها، لبنیات، غذاهای آماده، گوشت و مرغ را هر کدام در یک طبقه قرار دهید با این روش دسترسی به آنها نیز ساده‌تر است.

ظروفی را که دم‌دستی نیستند و گاه به گاه استفاده می‌کنید، در کابینت‌هایی که دسترسی به آنها سخت‌تر است قرار دهید.

هر شش‌ماه یک‌بار انبارگردانی کنید؛ یعنی وسایل آشپزخانه و انبارشده در کابینت‌ها را بررسی کنید، حتما تعدادی ظرف یا وسیله غیرضروری دارید که می‌توانید به انباری منتقل کنید. وسایل بی‌مصرفی در کابینت‌ها انبار می‌شوند، بدون اینکه خانم‌های خانه‌دار متوجه شوند.

وسایلی که روزانه استفاده می‌کنید، در کابینت‌های دم‌دستی قرار دهید و یک کابینت‌ برای نگهداری لیوان‌ها، بشقاب‌ها و سایر ظروف‌ اضافی در نظر بگیرید؛ کابینتی که شاید گاه‌گاه به سراغ آن بروید. با این طبقه‌بندی هم فضای بیشـتری در کابینت‌ها در اختیار دارید و هم وسایل غیرضروری‌تان مطمئن‌تر محافظت می‌شوند.

فروشگاه‌های لوازم خانگی و پلاستیک‌فروش‌ها می‌توانند وسایل مخصوصی جهت طبقه‌بندی کابینت‌ها و کشوها در اختیار شما قرار دهند مانند جای قاشق و چنگال حتما سری به این فروشگاه‌ها بزنید.

در آشپزخانه خانم‌های خانه‌دار همیشه فهرستی از خرید، کارهای انجام شده، کارهای در دست اقدام و... وجود دارد. تعدادی مگنت خوشگل و فانتزی خریداری کنید تا این لیست‌ها را روی در یخچال نصب کنید.

برای آسان کردن نظافت کابینت‌ها و یخچال‌ از سفره‌های پلاستیکی مخصوص یخچال و کابینت‌ خریداری و استفاده کنید. این سفره‌ها هم کار نظافت را آسان‌تر می‌کنند و هم مانع سر خوردن ظرف در کابینت‌ها می‌شوند.

اسکاچ و دستمال نظافت آشپزخانه را هر چند روز یک‌بار در آفتاب یا در مایع سفیدکننده قرار دهید تا تبدیل به فضای رشد باکتری‌ها نشود.

آشپزخانه‌ها محیط خوبی هستند. علاوه بر خوبی، محیط خوشمزه‌ای هستند که تکرار حروفش هم آب در دهان ما راه می‌اندازد، چه رسد به اینکه در خانه‌ای زندگی کنیم که همیشه عطر خوش غذا در آن ‌پیچیده است اما گاه این شیرینی، تلخ می‌شود چراکه آشپزخانه علاوه بر اینکه یک محیط مناسب و دوست‌داشتنی برای ماست، برای میکروب‌ها هم هست و شرایط خوبی را برای رشد و تکثیر سریع میکروب‌ها ایجاد می‌کند.

اول از سینک ظرفشویی، یخچال و تخته‌های آشپزخانه شروع کنید چراکه اینجا بیشترین محل تجمع و تکثیر میکروب‌هاست.

اگر بدانید دانشمندان،۴میلیون میکروارگانیسم در کهنه‌های گردگیری و نظافت کشف کرده‌اند، حتماً از پارچه‌های یک‌بار مصرف استفاده می‌کنید و یا اینکه این پارچه‌ها را با آب ۶۰ درجه سانتیگراد خوب شست‌وشو می دهید. البته فراموش نکنید میکروب‌ها خیلی سخت‌جان هستند و برای اینکه شما همه شانس آنها را برای رشد و تکثیرشان بگیرید، حتماً باید سطوح کاری آشپزخانه (مثل صفحه و سینک ظرفشویی) را به‌طور منظم با آب داغ شست‌وشو دهید.

به‌جای اینکه مدام دنبال سوسک‌ها باشید و فریاد بکشید، در فاضلاب آشپزخانه را باز کنید و بدانید که در هر سانتی‌متر مربع آن، میلیون‌ها میکروب زندگی می‌کنند. برای مقابله با این میلیون‌ها میکروب، بهترین راه، پاکیزگی و گندزدایی این سطوح با استفاده از آب تصفیه‌شده داغ و یا آب داغ به همراه نمک قلیایی است، نمکی که از داروخانه‌ها می‌توان تهیه کرد.

از دسته چاقو‌ها هم غافل نشوید که می‌توانند سر شما را ببرند خصوصا اگر جنسشان از چوب باشد. البته این چاقوها به مرور زمان خورده و نرم شده و محل تجمع میکروب‌ها می‌شوند.

محل قرارگیری نان‌های خشک، سطل آشغال و موادی که باید دور ریخته شوند هم باید مورد بازنگری قرار گیرد.

قرار گرفتن آشغال و زباله در سطل‌های بدون درپوش، آن هم در فضایی که مملو از مواد خوراکی است که به‌سرعت میکروب را به خود جلب می‌کنند، یکی از خطرناک‌ترین راه‌هاست.

گشت ایمنی ما در آشپزخانه با باز‌کردن در فر گاز یا مایکروفر به پایان می‌رسد. شما غذا و کیک پخته‌اید و بدون توجه به قسمت‌های جا مانده غذا و خوراکی لذیذی که پخته‌اید، ناخودآگاه سوسک و مورچه را به خانه‌تان دعوت کرده‌

۱) وسایل آشپزخانه را براق کنید.

سطوح استیل و کروم را به کمک براق کننده های شیمیایی، تمیز کرده و آن ها را برق بیندازید. لوازمی مثل سینک ظرفشویی، اجاق گاز استیل، رویه ی استیل کابینت ها، یخچال و ماشین لباسشویی با بدنه ی استیل، همه شامل همین قاعده هستند. از آن جا که سطوح فلزی نور را بازتاب می دهند و کوچک ترین لکه را نمایان می سازند ، لازم است همواره تمیز و براق باشند.

۲) شیرآلات قدیمی را نو کنید.

معمولاً شیرهای آب به دلیل جذب سریع آهک، خیلی زود کدر می شوند. شما می توانید یک تکه پارچه را با سرکه سفید نم دار کرده، توسط آن لکه ها را برطرف کنید؛ بدین ترتیب که این پارچه را در بالای شیر آب با نوار چسب یا نخ ضخیم محکم ببندید و بعد با یک کیسه ی نایلونی آن را بپوشانید. اجازه دهید شیر آب در حدود سه الی چهار ساعت به همین صورت باقی بماند. پس از این مدت خواهید دید که شیر آب به راحتی جدید و براق می شود.

۳) کاشی های آشپزخانه را تمیز کنید.

به وسیله ی تمیز کننده های قوی کاشی ها را بسایید، به ویژه در اطراف لگن ظرفشویی که لکه های چای و قهوه بر کاشی ها نمود پیدا می کند. امروزه افشانه های مختلفی در بازار هست که برای تمیز کردن کاشی ها بسیار مناسب اند.

۴) از محصولات پاک کننده ی جدید کمک بگیرید.

محصولات تمیز کننده ی قدیمی مثل جوهر نمک که به طور معمول استفاده می شوند، بوی نامطبوعی دارند که باعث ایجاد حساسیت و ناراحتی می گردند. از مواد شوینده و لکه برهای جدید موجود در بازار استفاده کنید تا بهتر و سریع تر نتیجه بگیرید.

۵) در آشپزخانه گل طبیعی قرار دهید.

یک گلدان زیبا متناسب با رنگ وسایل آشپزخانه انتخاب کنید و یک دسته از گل های طبیعی و خوش بو در آن بگذارید. با این عمل به سادگی فضای خانه را دوستانه می کنید و به آشپزخانه ی خود طراوت و نشاط می آورید.

چگونه از زنگ زدن سیم ظرفشویی جلوگیری کنیم؟

یک لیوان پلاستیکی یا شیشه دهن گشادی را از محلول آب و صابون پرکنید و سیم ظرفشویی را پس از شستن ظرف‏ها درون آن بیاندازید. آب و صابون را هر شب عوض کنید تا سیم ظرفشویی شما تمیز و پاکیزه بماند.

روش دیگر برای جلوگیری از زنگ زدن سیم ظرفشویی آن است که سیم را پس از شستن با آب، روی قطعه‏ ای کاغذ آلومینیومی (فویل) قرار دهید سپس روی چراغ گاز بگذارید تا حرارت شعله پیلوت آرام آرام آب آن را بگیرد و خشک کند.

▪ ظرفشویی آسان

اگر برای شستن ظرف، وسیله دسته بلندی در اختیار ندارید خود می ‏توانید ابتکاری به خرج دهید. یک گیره بزرگ کاغذ را به ابر یا پارچه ظرفشویی وصل کنید و از آن به منزله دسته استفاده کنید، به این ترتیب از زبر شدن یا کثیف شدن ناخن و انگشتان شما هنگام ظرفشویی جلوگیری خواهد شد.

▪ رقیق کردن مایع ظرفشویی

برای صرفه‏ جویی در مصرف مایع ظرفشویی می‏ توانید آن را با آب رقیق کنید. یعنی مایع ظرفشویی را به نسبت مساوی با یکدیگر مخلوط ساخته و درون ظرفی (مانند بطری خالی مایع ظرفشویی) بریزید. در عین حال که از تأثیر آن کاسته نمی‏ شود، از لحاظ اقتصادی بسیار با صرفه خواهد بود.

▪ زدودن لکه از ظروف نچسب و بچسب

برای پاک کردن ماهیتابه یا قابلمه‏ های که سوخته و تـَه ‏گرفته، هرگز با قاشق یا دیگر وسایل فلزی به جان آنها نیفتید، زیرا نتیجه چیزی جز خراشیده شدن ته ماهیتابه یا قابلمه نخواهد بود. برای آن که این کار را به راحتی انجام دهید به روش زیر عمل کنید:

ته ِ ظرف سوخته مقدار زیادی جوش شیرین بریزید و آن قدر آب به آن اضافه کنید که فقط مرطوب شود؛ بگذارید چند ساعت بماند. معمولاً با این اقدام می ‏توانید قسمت سوخته را بلند کنید و ظرف را به راحتی بشویید. لکه‏های سرسخت را هم از ظروفی که معمولاً غذا به ته آنها نمی‏ چسبد می ‏توان به روش زیر از بین برد:

دو قاشق غذاخوری جوش شیرین، نصف فنجان سرکه و یک فنجان آب در آن بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.

صفحه4 از78

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi