ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»انواع دلمه و کوکو

انواع دلمه و کوکو

● مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:
▪ ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
▪ یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز بزرگ (نگینی خرد شود)
▪ یک قاشق چای‌خوری زیره سبز
▪ ۳ عدد تره‌فرنگی حدود ۴۵۰ گرم (خلالی خرد شود)
▪ ۱۵۰ گرم برگ اسفناج

 ۴۰ عدد برگ مو
۴ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
● مواد لازم برای داخل دلمه
۱۵۰ گرم یا سه چهارم فنجان برنج (در آب خیسانده شده)
۱۰۰ گرم پیازچه (خردشده)
۴۰ گرم یا یک چهارم فنجان لپه (پخته شده)

● مواد لازم برای ۴ نفر:
- برگ مو درشت؛ ۱۲ عدد
- روغن زیتون؛ ۲ قاشق سوپ‌خوری
- پیاز کوچک؛ یک عدد (خرد شود)
- سیر؛ یک حبه (رنده شود)
- برنج آبکش‌شده؛ ۱۱۵ گرم

● مواد لازم برای ۶ نفر:
- باقالا سبز؛ یک کیلوگرم
- شوید؛ نیم کیلوگرم
- گوشت چرخ کرده؛ ۲۵۰ گرم
- تخم‌مرغ؛ ۸ عدد
- آرد؛ یک قاشق سوپ‌خوری

● مواد لازم برای ۸ نفر
▪ هشت عدد فلفل دلمه قرمز، سبز، زرد
▪ سه فنجان پنیر پیتزا
▪ سه عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق مرباخوری جعفری خرد شده
▪ کمی برگ ریحان برای تزئین

مواد لازم:

۱ . برگ مو  نیم کیلو

۲. گوشت چرخ کرده  نیم کیلو

۳. سبزی دلمه(تره ، جعفری ، شیوید ، نعناع ، ترخان ، پیازجه)  نیم کیلو

۴. برنج  ۱۵۰ گرم (در حدود یک پیمانه سرخالی)

۵. پیاز سرخ شده  ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

صفحه8 از8

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi