ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها

انواع آش

● مواد لازم:
▪ ۷۵۰گرم گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان
▪ نیم کیلو تره و جعفری و کمی شنبلیله
▪ ۱۵۰ گرم لوبیای قرمز یا چشم بلبلی
▪ ۴ تا۵ عدد لیمو عمانی
▪ ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن

مواد لازم :   

  • گوشت ماهيچه گوسفندي  750 گرم
  • لپه  500 گرم
  • رب گوجه فرنگي  قدري
  • ليمو عماني  5 عدد
  • روغن  4 قاشق سوپخوري

مواد لازم :

  • سير         3 حبه
  • فلفل سياه          1 قاشق سوپخوري
  • آرد             4/1 پيمانه
  • راسته گوساله         يك تكه 0 در حدود 2 كيلو
  • پياز           1 عدد
  • گوشت ماهیچه گوسفندی  :  ۷۵۰ گرم
  • لوبیا سفید  :  ۱۰۰ گرم
  • نخود  :  ۱۰۰ گرم
  • گندم  :  ۳ قاشق سوپخوری
  • لیمو عمانی  :  ۵ عدد

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

  • کشک ساييده                             1 پيمانه
  • گوشت چرب با استخوان              500 گرم
  • نخود و لوبيا سفيد                       200 گرم
  • سيب زميني پوست کنده             1 عدد
  • پياز                                               يک عدد متوسط 

● مواد لازم برای ۵ نفر:
- ۵۰۰ گرم گوشت ماهیچه یا ۷۵۰ گرم گوشت آبگوشتی
- ۳۰۰ گرم لوبیا سفید
- یک عدد پیاز متوسط
- ۲ عدد به متوسط
- ۳۰۰ گرم آلو بخارا

 ▪ مواد لازم ( برای ۲ نفر)
▪ گوشت ماهیچه با استخوان ۲۰۰ گرم
▪ لپه ۵۰ گرم
▪ بادنجان کوچک ۲ عدد
▪ پیاز متوسط ۳ عدد
▪ سیب زمینی متوسط ۲ عدد

● مواد لازم:
▪ گوشت بره،
▪ کشک،
▪ نخود و لوبیا،
▪ پیاز،
▪نعناع داغ،

صفحه6 از6

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi