ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»انواع کباب»• كباب لقمه با خوراك لوبیا

• كباب لقمه با خوراك لوبیا

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مواد لازم:

  • ۱ كیلوگرم گوشت چرخ شده ، ۲حبه سیر كوبیده، ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز (در صورت تمایل)، ۱ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده، ۱ قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی، نمك به اندازه كافی، روغن برای سرخ كردن 

 برای خوراك لوبیا:
۹۰۰ گرم لوبیای قرمز و سفید پخته، ۱ عدد پیاز متوسط خلال شده، یك سوم پیمانه روغن زیتون ، ۲ قاشق سوپخوری سركه قرمز، ۱ قاشق چایخوری عسل، یك دوم قاشق چایخوری خردل
گوشت، سیر، زیره، فلفل، نمك و سس گوجه را در ظرف گودی ریخته مخلوط كنید. آن را كمی ورز دهید تا خوب مخلوط شود سپس به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم كرده و به صورت كباب لقمه ای ۱۲ سانتی متری شكل دهید.
لوبیا ها را پس از پخت كنار بگذارید و پس از سرد شدن با پیاز مخلوط كنید. روغن زیتون، سركه، عسل و خردل را در شیشه دردار كوچكی بریزید و در آن را بسته خوب تكان دهید. این سس را روی لوبیا بریزید.
روغن را در تابه نچسبی ریخته داغ كنید و كبا ب ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲دقیقه بر روی حرارت متوسط در روغن سرخ كنید تا همه طرف آنها برشته شود. كباب ها را در ظرف چیده با خوراك لوبیا سرو كنید.
 

خواندن 284 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi