ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»غذاهای ایرانی»کولی غورابیج ( گیلان )

کولی غورابیج ( گیلان )

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مواد لازم برای 5 تا 6 نفر:

  •  کولی ( ماهی ریز) = 8 عدد
  • سبزی ( نعناع _ خلواش _ چوچاق و گشنیز) = نیم کیلو
  •  ترشی آبغوره = 1/5 فنجان
  •  شکر = 1 قاشق غذاخوری
  • مغز گردو = 250 گرم

 طرزتهیه:

مغز گردو را سائیده یا چرخ کرده با دو لیوان آب میگذاریم بپزد تا روغن بیندازد. کولی را پوست گرفته و نمک و فلفل زده در روغن داغ دو طرفش را سرخ می کنیم. سبزی را هم ساطوری ریز کرده و با روغن سرخ می کنیم. آنگاه کولی سرخ شده را با سبزی و ترشی در مغز گدوی پخته شده روی حرارت ملایم دم می کنیم بعد از یکساعت که آهسته جوشید شکر و نمک و فلفل را به مقدار کافی اضافه کرده و بعد از چند دقیقه برمیداریم و با پلو سرو می کنیم .

خواندن 517 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi