ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»غذاهای ایرانی»کتلت ماهی ازون بورون ( گیلان )

کتلت ماهی ازون بورون ( گیلان )

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

موادلازم:

  •  ماهی ازون بورون = 1 کیلوگرم
  •  تخم مرغ = 2 عدد
  • جعفری ریز شده = 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز =یک بته
  • نمک و فلفل = به مقدار کافی
  •  نان خشک کوبیده = یک فنجان

طرزتهیه:

ماهی ازون بورون را می شوئیم. پوست ماهی را جدا می کنیم. ستون فقرات ماهی را درمی آوریم و آن را قطعه قطعه نموده و چرخ می کنیم. پیاز را در ماهی رنده می کنیم. جعفری ریز شده و نمک و فلفل و تخم مرغ را اضافه می کنیم. همه مواد را با هم مخلوط نموده مالش میدهیم. از مایه گلوله گلوله برمیداریم. کمی نان خشک کوبیده روی تخته آشپزخانه می پاشیم و مایه ماهی را در نان خشک میغلطانیم. آن را مثل کتلت گوشت بشکل بیضی و به قطر دو سانت باز می کنیم و آن را با روغن در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلائی شود. کتلت ها را در دیس می چینیم. اطراف آن ها را با برگ جعفری و نصفه های لیمو و نارنج تزئین می کنیم.

خواندن 401 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi