ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها

کباب یونانی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
  • گوشت راسته گوساله  :  ۱۰۰۰ گرم
  • فلفل سبز دلمه ای  :  ۳ عدد
  • پیاز  :  ۳ عدد
  • کره  :  ۱۰۰ گرم
  • فلفل  :   قدری
  • نمک  :   قدری

روش تهیه: گوشت فیله پاک کرده را از طول به طول انگشت، به یک اندازه می‌بریم و بعد آن را از قطر به دو تا سه قسمت تقسیم می‌نمائیم ( بسته به قطر فیله است) به طور کلی این کباب باید تقریباً به قطر ۲ انگشت باشد یکی از پیازها را رنده کرده آب آنرا با ۲ قاشق روغن زیتون و کمی فلفل مخلوط می‌نمائیم و گوشت را چند ساعت در این سس می‌خوابانیم (در صورت نداشتن فرصت کافی است گوشت را با این سس مخلوط کنیم بعد گوشت را به ترتیبی که یک تکه گوشت یک تکه فلفل و یک تا دو پر پیاز بسیخ می‌کشیم و روی حرارت ملایم کباب می‌کنیم و گاهی روی کباب کمی کره آب کرده می‌مالیم و در اواخر طبخ کمی نمک به دو طرف سیخ‌ها می‌پاشیم بهتر است کباب را به سیخ‌هائی که دسته‌های قشنگی دارد بکشیم و بعد از آماده شدن با همان سیخ در دیس قرار دهیم و کمی کره روی کباب‌ها بگذاریم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.

خواندن 476 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi