ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»انواع کباب»کباب گوشت چرخ کرده

کباب گوشت چرخ کرده

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

● مواد لازم:

  • روغن=۵ قاشق غذاخوری
  • پیاز خورد شده=۲ عدد
  • گوشت چرخ کرده گوسفند=۴۵۰ گرم
  • ماست=۲ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
  •  زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری
  • سیر تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
  • نمک=۱ قاشق چایخوری
  • پودر کاری=۱و۲/۱ قاشق چایخوری
  • فلفل شیرین=۲/۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سبز تازه=۲ عدد
  • گشنیز تازه=بمقدار لازم
  • برای تزئین
  • ۱ عدد پیاز حلقه شده
  • گشنیز تازه خرد شده
  • ۱ عدد لیموی تازه قاچ شده

● طرز تهیه:
۱. روغن را در ماهیتابه ای گرم کنید. پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
۲. گوشت چرخ کرده را در کاسه بزرگی ریخته ماست،فلفل قرمز،زنجبیل،سیر،نمک،کاری و فلفل شیرین را به آن اضافه کرده خوب مخلوط نمائید.
۳. مخلوط گوشت را به پیاز سرخ کرده بیافزایید و به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه آنرا سرخ کنید. مخلوط را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید.
۴. در همین مدت فلفل سبزها و نیمی از گشنیز را چرخ کنید و یا این که فلفل سبز و گشنیز را با چاقو کاملا ریز کنید و آن را کنار بگذارید.
۵. مخلوط گوشت چرخ کرده را در یک مخلوط کن ریخته تا نرم شود. یا اینکه آن را در کاسه بزرگی ریخته و با یک چنگال آن را له کنید. مخلوط گوشت را با فلفل و گشنیزخوب مخلوط کنید.
۶. مخلوط را در یک ظرف نسوز و کم عمق قرار داده و با شعله ملایم به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه بپزید. با یک چنگال مخلوط را حرکت دهید. مواظب باشید غذا نسوزد.
۷. غذا را با حلقه های پیاز،گشنیز و حلقه های لیمو تزئین نمایید.

خواندن 396 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi