ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها

کباب کبک درسته

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
  • گوشت کبک  :  ۴ عدد
  • آب لیموترش  :  ۱ فنجان
  • زعفران  :  ۱ قاشق مربا خوری
  • روغن زیتون  :  ۱ فنجان
  • کره  :  ۱۰۰ گرم
  •  فلفل  :   قدری
  • نمک  :   قدری

روش تهیه: موهای ریز کبک را روی آتش می‌سوزانیم، بعد آن را به‌دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و خشک می‌کنیم، بعد زعفران را در کمی آب جوش حل می‌کنیم. و کمی از زعفران را با روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط می‌نمائیم و کبک‌ها را یک شب در این مایه می‌خوابانیم بعد درسته سیخ می‌کشیم و در فر و یا روی آتش کباب می‌کنیم (حرارت فر ۴۵۰ درجه باید باشد) سیخ‌ها را در سینی فر می‌چینیم و سینی را روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم و یک‌ساعت تا یک‌ساعت و نیم می‌گذاریم در فر بماند، در این فاصله کره را آب می‌کنیم و با کمی زعفران و آب لیمو مخلوط می‌نمائیم و گاهی از این سس روی کبک‌ها می‌دهیم و سیخ‌ها را پشت و رو می‌کنیم تا کبک‌ها کاملاً برشته و طلائی شود و در صورتی‌که روی آتش را کباب کنیم باید آتش یکنواخت و ملایم باشد و مرتب روی آنها را از سس کره و زعفران داد و سیخ‌ها را پشت ورو کرد تا مغر آنها کاملاً بپزد و روی آنها برشته شود و بعد در دیس تزئین می‌کنیم.

خواندن 347 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi