ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»انواع کباب»کباب مرغ با روغن کنجد و سالاد

کباب مرغ با روغن کنجد و سالاد

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ چهار نصف سینه مرغ بدون پوست و استخوان(در کل۴۵۰ گرم)
▪ ۱۶تکه ضخیم آناناس تازه
▪ یک فلفل دلمه ای زرد یا نارنجی خردشده به قطعات ۵.۲ سانتیمتری
▪ ۳ قاشق سوپ خوری سرکه سفید
▪۲ قاشق سوپ خوری آب

 ▪ یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون یا روغن مایع

▪ یک قاشق سوپ خوری سس سویا
▪ یک قاشق چای خوری روغن کنجد
▪ ۱/۲ قاشق چای خوری خردل،
▪ یک قاشق سوپ خوری رب انار یا سس چیلی
▪ ۲ پیمانه کلم قرمز خردشده
▪ ۲ پیمانه مخلوط سبزیجات سبز (اسفناج، کاهو، کلم، کرفس)
▪ ۱/۲ پیمانه قارچ ورقه شده.
● روش تهیه:
هر نصف سینه مرغ را به چهار برش طولی تقسیم کنید. هر سیخ کباب را با دو باریکه گوشت مرغ، دو قطعه آناناس و دو تکه فلفل دلمه ای پر کنید. سپس برای تهیه سس، یک ظرف درب دار مانند شیشه ترشی را انتخاب کرده، سرکه، آب، روغن، سس سویا، روغن کنجد و خردل را در آن بریزید. درب ظرف را بسته و خوب تکان دهید. دو قاشق از این سس را جدا کرده، باقی آن را در یخچال بگذارید. بعد از آن در یک کاسه کوچک، ۲ قاشق سس را با رب انار مخلوط کنید و با قلم موی آشپزی بر روی کباب ها بمالید. کباب ها را بر روی منقل ذغالی یا بر روی اجاق خانگی قرار داده و تا زمانی که مرغ از رنگ صورتی خارج شده و بپزد (حدود ۱۰تا۱۲دقیقه) آن ها را کباب کنید. بهتر است کباب را روی آتش مستقیم قرار ندهید. کلم قرمز و سبزیجات را مخلوط کرده، در چهار ظرف تقسیم کنید. کباب ها و قارچ را روی سبزیجات قرار داده، سس را مجددا خوب تکان داده و روی غذا بدهید.
● نکته: از آنجایی که سس سویا معمولا شور است، نمک در مواد لازم ذکر نشده است. اگر نمک سس کافی نیست، به میزان دلخواه به سس اضافه کنید.

خواندن 297 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi