ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»انواع کباب»کباب جوجه تابه ای

کباب جوجه تابه ای

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 مـــــــــــواد لازم
▪ جوجه به وزن ۷۵۰ گرم تا ۱ کیلو :: ۱ عدد
▪ روغن زیتون :: ۲ قاشق سوپخوری
▪ آب لیمو :: ۲ قاشق سوپخوری
▪ آب پیاز رنده شده :: ۲ قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل :: به میزان کافی

 ▪ زعفران حل شده :: به میزان کافی 

● طــــــــــرز تهیه
جوجه را قطعه قطعه کرده استخوانهای درشت آنرا می گیریم . روغن زیتون ، آب لیمو و آب پیاز را به همراه نمک و فلفل و زعفران حل شده در آبجوش را با هم مخلوط کرده و جوجه را در این سس می خوابانیم بهتر است جوجه ها حداقل ۱ تا ۵/۱ ساعت در این سس بمانند قطعات جوجه ها را به سیخ های کوچک ( به طول ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر ) می کشیم . تابه چدنی را می گذاریم داغ شود و سیخ های کباب را یکی یکی در تابه قرار داده هر طرف سیخ که برشته شد آنرا برگردانده سیخ دیگری را می گذاریم تا کبابها آماده شود .بعد با همان سیخ ها در دیس قرار داده کمی کره را روی آن می گذاریم یا با سس پیاز و گوجه فرنگی مصرف می نماییم .

خواندن 364 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi