ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»انواع کباب»کباب تلخون (ساده و سریع)

کباب تلخون (ساده و سریع)

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

● مواد لازم :
▪ گوشت چرخ کرده
▪ پیاز ۱ عدد
▪ سیر ۱عدد
▪ تلخون چند شاخه
▪ نمک و زردچوبه به میزان لازم

● طرز تهیه :
اول یه دونه پیاز و یه حبه سیر و چند شاخه تلخونو با هم ریختم توی آسیاب و کاملا خردشون کردم. بعد با گوشتم و نمک و زردچوبه مخلوط کردم و خوب ورز دادم. بعد به اندازه گردوهای بزرگ از گوشتم جدا کردم و زدم سر سیخهای چوبی و خواباندم ته ظرف. البته من یه سرخ کن تفال دارم که چند کار انجام می ده. سرخ کن و پلوپز و بخار پزه. که ماهیتابه سرخ کنش از جنس چدنه. خیلی چیز خوبیه. هم جنسش و هم شیارهای روی سطحش مانع می شه که چیزی بهش بچسبه. شما می تونید کف ماهیتابه های تفلون یا چدن بذارید. با حرارت کم باید بگذارید تا کاملا مغز پخت بشه. و مرتب برشون گردونید تا کاملا سرخ بشن. می تونید حتی سر سیخ هم نزنید و مثل شامی همینطوری سرخشون کنید. البته یادتون باشه که در ظرفتونو بذارید و تا کبابتون خودشو کاملا نگرفته برش نگردونید. درست کنید تا ببینید چه بویی داره.

 

خواندن 317 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi