ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها

پودینگ هویج و برنج

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

روش تهیه:

  • هویج  :  ۱۲ عدد
  • برنج  :  ۰.۷۵ فنجان
  • شکر  :  ۲ قاشق مربا خوری
  • چاشنی هندی  :  ۱ قاشق سوپخوری
  • آب  :  ۳ فنجان
  • کره  :  ۳ قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ  :  ۳ عدد
  • نمک  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری

هویج، برنج و نمک را مدت ۲۰ دقیقه در آب گرم بپزید تا نرم شود. سپس آن را از آب جدا کرده و با فشار از یک الک بگذرانید تا به‌صورت پوره در آید. سپس کره ، شکر و جوز هندی و تخم مرغ را مخلوط پوره نموده و بچشید آنگاه مخلوط را روی یک ظرف که قبلاً با کره چرب شده است ریخته و این ظرف را روی دیگچه پر از آب گرم که در یک اجاق ۳۰۰ درجه حرارت قرار دارد مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.

خواندن 547 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi