ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها

پلو قبولی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

● مواد لازم:
▪ گوشت: ۵۰۰ گرم؛
▪ برنج: ۵۰۰ گرم؛
▪ نخود خیس کرده: ۲ لیوان؛
▪ سیر: ۱ بوته؛
▪ پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری؛ 

 ▪ روغن یا کره حیوانی: ۲ قاشق غذاخوری؛ 

▪ پیاز خام: ۱ عدد؛
▪ خرما: ۱۰ تا ۱۲ عدد؛
▪ نارنج: ۳ عدد؛
● ادویه (شامل: هل، تخم گشنیز، میخک، زعفران، زردچوبه، زیره، نمک و فلفل): به میزان لازم؛
● طرز تهیه:
گوشت و نخود و پیاز خام را می گذاریم تا بپزد برنج را خیس کرده و کمی نمک می زنیم، سیر را با زردچوبه کوبیده و کمی سرخ می کنیم. گوشت پخته، برنج، پیاز داغ، نخود و ادویه ها را اضافه کرده با آن کمی تفت می دهیم سپس آب برنج را اندازه می کنیم، بعد از جوش آمدن برنج، روغن را اضافه کرده و بعد از تمام شدن آب برنج آن را دم می کنیم. هسته های خرما را درآورده و کمی سرخ می کنیم و همراه نارنج با غذا سرو می کنیم و در آخر روی برنج زیره می پاشیم.
▪ نکته:
۵ تا ۶ عدد میخک کافی است.

خواندن 443 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi