ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها

پتاژ عدس

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مواد لازم :   

  • عدس  250 گرم
  • آب گوشت  1 ليتر
  • لوبيا سبز  3 قاشق سوپخوري
  • هندوانه  3 قاشق سوپخوري
  • نخود فرنگي  3 قاشق سوپخوري
  •  شلغم  3 قاشق سوپخوري
  • كره  25 گرم
  • خامه  25 گرم
  • جعفري ساطوري شده  قدري
  • ترخون  قدري
  • فلفل  قدري
  • نمك  قدري


طرز تهيه :

بهتر است عدس را قبلا خيس كنيم كه زودتر بپزد و بعد آنرا با مقداري آب و كمي نمك ميگذاريم خوب بپزد , بعد از صافي يا دستگاه مخصوص رد ميكنيم كه پوست آن گرفته شود آنگاه آب گوشت را با عدس صاف كرده مخلوط و در صورتيكه مايه خيلي غليظ باشد كمي آب گرم اضافه ميكنيم و سپس هويج و نخود و لوبيا سبز و شلغم خرد شده را داخل پتاژ مي نمائيم و ميگذاريم سبزيها بپزد بعد پتاژ را در ظرف ميريزيم خامه يا كره به آن اضافه ميكنيم و جعفري يا ترخان خرد شده روي آن ميپاشيم .
مي توانيم سبزيهاي خرد شده را در آن نريزيم فقط كمي گل پر يا جعفري خرد شده موقع ريختن در سوپخوري به آن اضافه كنيم .

خواندن 373 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi