ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»انواع سوپ ها»پتاژ جو یا برنج با مایکروفر

پتاژ جو یا برنج با مایکروفر

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

موادلازم:

  • آب آرد جو  :  ۲ قاشق سوپخوری
  • گوشت  :  ۰.۲۵ لیتر
  • شیر هموژنیزه  :  ۰.۲۵ لیتر
  • خامه  :  ۵۰ گرم
  • جعفری ساطوری شده  :  ۲ قاشق سوپخوری
  • کره  :  ۲۵ گرم
  • فلفل  :   قدری
  • نمک  :   قدری

طرز تهیه: کره را در یک ظرف کوچک ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید سپس آرد را به آن اضافه کنید و یک دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. ظرف را بیرون آورده و مواد آن را با مقداری از آب گوشت خوب حل کنید تا کاملاً صاف شود سپس آن را داخل یک ظرف گود ریخته همه آب گوشت یا مرغ و شیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۸-۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. (در این فاصله مایه را ۲ الی ۳ بار خوب هم بزنید). خامه و جعفری را نیز در آخرین لحظه اضافه کرده و آن را هم بزنید.

خواندن 320 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi