ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها

لوبیا پلو با سویا

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مواد لازم:
برنج ایرانی=3 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی=5/1 پیمانه
سویا=1 پیمانه
پیاز=3 عدد
روغن مایع=به میزان لازم

زردچوبه=2/1 قاشق چایخوری
دارچین=3/1 قاشق چایخوری
نمک=به میزان لازم
آرد لپه=2 قاشق غذاخوری
کره=50 گرم
زعفران=به میزان دلخواه
فلفل سیاه=4/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا سویا را حدود 10 دقیقه خیس کرده بعد آب آن را تخلیه کنید؛مجددا آب روی سویا ریخته و روی حرات به مدت 5 دقیقه بگذارید،وقتی جوش آمد آن را آبکشی کرده و آب اضافی آن را خوب بگیرید؛این کار باعث می شود بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود.در این حالت سویا آماده طبخ است.
2. لوبیا را به مدت کوتاهی خیس کرده و بپزید؛2 عدد پیاز را سرخ کرده و به آن زردچوبه و دارچین بیفزایید و لوبیای پخه را اضافه کنید.
3. برنج را بعد از خیس کردن آبکش کنید و موقع دم کشیدن لابلای برنج از مایه لوبیا و و پیاز داغ بگذارید. در آخر کمی زعفران و کره گرم کرده روی برنج بدهید.
4. سویا را بعد از اینکه آماده کردید با یک عدد پیاز سرخ کنید؛نمک،زردچوبه،کمی فلفل سیاه و آرد لپه را به آن اضافه کرده و خوب ورز دهید؛سپس به کمک دستانتان به صورت توپ های کوچک،قل قلی کرده و در روغن داغ سرخ کنید. در هنگام کشیدن پلو،دور تا دور آن را با کوفته ریزه ها تزئین کنید.

خواندن 368 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi