ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»انواع دلمه و کوکو»كوكو سیب زمینی با سیب زمینی نگینی

كوكو سیب زمینی با سیب زمینی نگینی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مواد لازم:

▪ چهار قاشق سوپخوری روغن مایع

▪ ۴۵۰ گرم سیب زمینی پخته خرد شده به صورت نگینی
▪ یك عدد پیاز كوچك خرد شده
▪ نمك و فلفل به اندازه كافی
▪ دو عدد تخم مرغ

طرز پخت:

روغن را در تابه نچسبی داغ كنید. پیاز را با سیب زمینی و نمك و فلفل مخلوط كنید. تخم مرغ ها را در ظرف كوچكی بشكنید و كمی بزنید. تخم مرغ را به سیب زمینی و پیاز اضافه كنید و این مخلوط را در روغن داغ بریزید. در ظرف را ببندید تا كوكو بسته شود. سپس آن را بردارید و بگذارید زیر كوكو كاملاً برشته شود. كوكو را ببرید و قطعات آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز برشته شود. كوكو را داغ سرو كنید.

خواندن 418 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi