ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها

كباب تركی خانگی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

● مواد لازم:
▪ مغز ران گوساله= ۵۰۰ گرم
▪ روغن مایع= ۵ قاشق غذاخوری
▪ پودر سیر= ۱ قاشق چایخوری
▪ نمك و فلفل سیاه= به مقدار لازم
▪ پیاز رنده شده= ۱ عدد

▪ گوجه فرنگی رنده شده= ۲ عدد
▪ آویشن= ۱ قاشق مربا خوری
▪ سیر= ۲-۳ حبه
▪ آلومینیوم و یا كاغذ روغنی= ۱ تكه
▪ نان= چند تكه
▪ گوجه فرنگی= ۳-۴ عدد
▪ پیاز= ۲ عدد
▪ فلفل كبابی =۳-۴ عدد
● طرز تهیه:
گوشت را به تكه های نازك به اندازه كف دست ببرید . مواد سس را آماده كنید و گوشت را داخل این سس بگذارید تا چند ساعت داخل این سس در یخچال بماند . گوشت را از سس در بیاورید و روی آلومینیوم فویل اول سه چهار تكه در پایین بعد روی آن همه تكه های گوشت را بچینید و با آلومینیوم محكم بپوشانید . آن را در فریزر بگذارید تا خوب یخ بزند بعد از آن كه از فریزر در آوردید قبل از این كه یخش باز شود برشهای خیلی نازك بزنید . در یك ماهی تابه روغن بریزید و گوشت را سرخ كنید . پودر سیر ، نمك و فلفل به آن اضافه كنید . لای نان را با گوشت ، پیاز خلال شده ، برشهای گوجه و فلفل پر كنید ( سس گوشت را با پیاز رنده شده - گوجه فرنگی رنده شده - روغن مایع - آویشن - سیر له شده - نمك و فلفل تهیه كنید ).
▪ نكته :
- این غذا برای بچه هایی كه از خانه به مدرس تغذیه می برند بسیار مغذی می باشد
- مقداری پروتئین و آهن به بدن می رساند.این مقدار مواد برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است.

 

خواندن 271 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi