ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها

قنبر پلو شیراز

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مواد لازم :

  • گوشت
  • نخودچی گل
  • مغز گردو
  • کشمش
  • شيره انگور
  • رب انار
  • پياز
  • زردچوبه، نمک
  • برنج و روغن خوبو

طرز تهيه :
ابتدا گوشت و نخودچی را جدا جدا در جوقن (هاون سنگی) می کوبند. آنگاه نخودچی را الک می کنند بعد گوشت و آرد نخوچی را مخلوط  کرده و چند دانه پياز در آن کوتراش (رنده ) می کنند کوفته ريزه يا کله گنجشکی درست کرده و در روغن سرخ می کنند.
گردو، پياز و کشمش را هم جدا سرخ می کنند هنگام دم کردن برنج کوفته ريزه و گردو و پياز و کشمش  را لای برنج می گذارند کمی دم بکشد آنگاه شيره و رب اناری را روی آن ريخته می گذارند تا برنج خوب دم بکشد حالا قنبر پلو آماده است .
اين پلو چون با رب انار پخته می شود و تيره رنگ است به اين نام مشهور است .

خواندن 607 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi