ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»انواع کباب»طبخ چهار نوع كباب

طبخ چهار نوع كباب

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

● كباب لقمه
▪ مواد لازم: گوشت قلوه گاه گوسفندی، گوشت قلوه گاه گوساله، پیاز و نمك و فلفل.

 ▪ شیوه طبخ: گوشت قلوه گاه گوسفندی و گوساله را با هم چرخ كنید و به آن كمی نمك زده و نیم ساعت در یخچال بگذارید. سپس پیاز را چرخ كنید و آب آن را دور بریزید و به گوشت بیفزایید و بعد به مقدار دلخواه نمك و فلفل اضافه كنید. پس از آن كه مخلوط گوشت را خوب ورز دادید به اندازه ای كه نیاز دارید به سیخ بكشید و حالت بدهید. آخرین كار حرارت دادن و كباب كردن آن به روی اجاق و یا ذغال است.

● كباب بختیاری
▪ مواد لازم: راسته گوسفندی یا فیله گوساله، سینه مرغ، كره، پیاز، زعفران، آبلیمو، نمك و فلفل و ماست.
▪ شیوه طبخ: گوشت راسته را به اندازه یك انگشت خرد كنید و در مخلوط پیاز خرد كرده، نمك، زعفران و فلفل به مدت ۲ تا ۳ ساعت خوابانده و در یخچال نگه دارید. سینه مرغ را به همین ترتیب خرد كرده و در تركیب مخلوط پیاز خرد شده، زعفران، نمك و آبلیمو و ماست به مدت ۲ تا ۳ ساعت بخوابانید و در یخچال قرار دهید. سپس گوشت ها(مرغ و گوساله) را از یخچال درآورده و به سیخ بكشید. برای به سیخ كشیدن از دو تكه گوشت و دو تكه مرغ استفاده كنید تا سیخ پر شود. بهتر است كه اولین و آخرین تكه ها گوشت گوساله باشد. حال سیخ ها را به روی حرارت ببرید و پس از كباب شدن، به آن ها كره بمالید.
● كباب قفقازی
▪ مواد لازم: راسته گوسفندی یا فیله گوساله، فلفل سبز كبابی، دنبه، پیاز، نمك و فلفل سیاه، زعفران و كره.
▪ شیوه پخت: گوشت را به اندازه یك انگشت خرد كرده و سپس در مخلوط پیاز خرد شده، فلفل سیاه، نمك و زعفران به مدت ۲ تا ۳ ساعت خوابانده و در یخچال قرار دهید. سپس دنبه ها را به اندازه نصف یك قطعه گوشت خرد كنید. برای سیخ كشیدن، یك قطعه گوشت، بعد یك فلفل و سپس یك قطعه گوشت و بعد از آن دنبه و یك قطعه گوشت دیگر و پس از آن یك برگ پیاز به ترتیب درون سیخ قرار دهید. این كار را تا تمام شدن گوشت ها ادامه دهید. كباب را با حرارت ملایم پخته و در نهایت به آن ها كره بمالید.
● كباب بلغاری
▪ مواد لازم: راسته گوسفندی یا فیله گوساله، پیاز، فلفل سبز كبابی، سینه مرغ، نمك و فلفل، زعفران، كره، آبلیمو و ماست.
▪ شیوه پخت: گوشت های خرد شده را در مخلوطی از پیاز خرد شده، فلفل و نمك و زعفران خوابانده، ۲ تا ۳ ساعت در یخچال می گذاریم. سینه مرغ را به همین ترتیب در مخلوطی از پیاز خرد شده، نمك و فلفل، آبلیمو، زعفران و ماست به مدت ۲ تا ۳ ساعت می خوابانیم و در یخچال قرار می دهیم. اكنون برای به سیخ كشیدن به ترتیب قطعه گوشت- فلفل كبابی- قطعه مرغ ادامه می دهیم تا سیخ پر شود. سپس مثل همه كباب ها به روی حرارت ملایم می بریم و می پزیم و در نهایت كره می مالیم.

خواندن 290 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi