ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها

شیشلیک

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

● مواد لازم:
▪ گوشت راسته پاک کرده ۵۰۰ گرم
▪ فلفل دلمه ای ۲ عدد
▪ پیاز ۴ عدد
▪ پیاز رنده کرده ۱ قاشق
▪ گوجه فرنگی ۸ عدد

 ▪ ماست ۲/۱ پیمانه

▪ آب ۲ عدد لیمو
▪ زعفران ۱ قاشق مربا خوری
▪ روغن ۴ قاشق
▪ نمک و فلفل
● طرز تهیه:
برای تهیه شیشلیک باید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا گوسفند استفاده نمود . نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بوسیله گردوهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را ترد و نرم نمود ) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل ۲۴ ساعت قبل آماده و نرم نمود . انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود. گوشت را تقر&#۶۵۲۶۷;&#۶۵۱۷۰;&#۶۵۱۵۶; بقطر دو سانتی متر می بریم و شکل آن نیز لا زم نیست منظم باشد سپس پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آنرا می کوبیم باید بین هردو یا سه قطعه کوچک دنبه به سیخ کشید و موقع طبخ حرارت باید کمی ملا یم باشد.

خواندن 399 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi