ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها

زیره پلو

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده : 250 گرم
  • برنج آبکش شده : 3 پیمانه
  • زیره سیاه : 50 گرم
  • کشمش پلویی : 1 پیمانه
  • زعفران آب کرده : 2/1 پیمانه 
  •  پیاز داغ: 1 پیمانه 
  • زرشک : 2/1 پیمانه
  • نمک و فلفل و روغن : به مقدار لازم
  • آرد : 1 ق غذاخوری

طرز تهیه :
 ابتدا گوشت چرخ کرده را با 1 عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و کمی آرد ورز می دهیم و به صورت کوفته ریزه در می آوریم و کنار میگذاریم. برنج را آبکش می کنیم بعد ظرف مورد نظر لا به لای آن زیره
پاشیده و دم میکنیم گو شتهای قلقلی را تفت داده و با کشمش پیاز داغ و زرشک آماده گذاشته و بعد از دم کشیدن برنج در ظرف مورد نظر کشیده و رویش را با این مواد نزیین می کنیم و در آخر سر زعفران را اضافه می کنیم .

خواندن 468 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi