ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»غذاهای ایرانی»دو پیاز آلو - شیرازی

دو پیاز آلو - شیرازی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مواد لازم

  • سیب زمینی 1 کیلو
  • پیاز نیم کیلو
  • نمک ، فلفل ،زردچوبه و زعفران به مقدار لازم
  • آب لیمو نصف استکان
  • روغن برای سرخ کردن 

 طرز تهیه

ابتدا سیب زمینی ها را با آب و یک قاشق غذاخوری نمک می گذاریم خوب بپزد سپس پیاز ها را ریز خرد کرده و سرخ می کنیم در آخر یک قاشق زرد چوبه به آن می زنیم . سیب زمینی های پخته شده را چهارگوش ریز خرد کرده و سپس در پیاز داغ تفت می دهیم . آب لیموو زعفران و نمک وفلفل سیاه را اضافه می کنیم چند دقیقه تفت می دهیم سپس در بشقاب می چینیم و با جعفری و گوجه فرنگی و پیاز داغ تزئین می کنیم و با نان سنگک یا نان لواش میل می کنیم.

خواندن 513 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi