ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»انواع کباب»جوجه کباب بی استخوان

جوجه کباب بی استخوان

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
  • گوشت مرغ  :  ۱۲۵۰ گرم
  • آب لیموترش  :  ۲.۵ فنجان
  • زعفران  :   قدری
  • پاپریکا  :   قدری
  • روغن زیتون  :  ۰.۵ فنجان
  •  جعفری شاخه ای  :   قدری
  • فلفل  :   قدری
  • نمک  :   قدری

روش تهیه: خیلی‌ها دوست دارند که کباب جوجه با استخوان باشد، ولی خیلی ها هم دوست دارند که بی استخوان باشد تا به‌راحتی با کارد و چنگال خورده شود.
به‌طور کلی برای انواع کباب جوجه باید به خوبی نوع جوجه توجه داشت و بهتر است برای کباب از انواع جوجه خشک پر استفاده کرد و وزن آن بین یک کیلو تا ۱.۲۵۰ کیلو باشد. قطعات سینه را از استخوان جدا می‌نمائیم و پوست آن را می‌گیریم استخوان ران و ماهیچه را نیز جدا می‌کنیم و سسی از روغن زیتون آبلیمو و نمک و فلفل و کمی آب پیاز و زعفران حل شده در آبجوش آماده می‌کنیم و قطعات گوشت را در این سس می‌خوابانیم بهتر است چند ساعت قبل از طبخ جوجه‌ها را آماده نمود و بعد به ترتیب زیر آن را به سیخ می‌کشیم، قطعات سینه را از پهنا لوله می‌کنیم و جدا به سیخ می‌کشیم و قطعات ران و ماهیچه را هم از لوله کرده جدا به سیخ می‌کشیم، آتش یک نواخت ملایمی را آماده می‌کنیم اول قطعات ران و ماهیچه را روی آتش می‌گذاریم و گاهی پشت و رو می‌کنیم کمی که برشته شد‌، قطعات سینه را می‌گذاریم و گاهی با قلمو کره آبکرده به دو طرف سیخ‌ها می‌دهیم و سیخ‌ها را به‌طور منظم به شکلی‌ که قطعات سینه در رو قرار بگیرند در دیس می‌کشیم و اطراف آن را با پیازچه و تربچه که به شکل گل درست کرده‌ایم و خیار شور تزئین می‌کنیم.

خواندن 309 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi