ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها

توپ پنیر و زیتون

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مواد لازم :

  • پنیر خامه ای=300 گرم
  • پنیر فتا=300 گرم
  • کره یا مارگارین نرم شده=4/1 پیمانه
  •  زیتون بدون هسته خرد شده آب گرفته=3/2 پیمانه
  • 2 قاشق سوپخوری = تره یا برگ پیازچه تازه خرد شده
  •  3/1 پیمانه= گردو یا بادام خرد شده 
  •  جعفری تازه (دلخواه)
  •  بیسکوییت نمکی، سیب خرد شده و نان برشته

طرز تهیه:
1. پنیرها و کره را در یک کاسه بزرگ قرار داده و بگذارید به دمای اتاق برسند. آنها را با درجه کم همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکنواخت شوند. زیتونها و تره خرد شده را اضافه کرده، بهم بزنید. روی ظرف را پوشانده و از 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار هید.
2. مخلوط را به شکل توپ درآورده، روی آنرا بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید. برای سرو، توپ را در گردو یا بادام خرد شده بغلطانید و بگذارید 15 دقیقه بماند، در صورت تمایل آنرا با جعفری تزئین کنید. پنیر را با انواع بیسکوییت و سیب خرد شده سرو کنید

خواندن 380 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi