ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»انواع کباب»ترش شامی (كال شامی)

ترش شامی (كال شامی)

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 مواد لازم
▪ گوشت چرخ كرده ۳۰۰ گرم
▪ سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
▪ پیاز بزرگ ۱ عدد
▪ تخم مرغ ۳ عدد
▪ آب غوره نصف پیمانه پلوپز

▪ آب ۱ لیتر
▪ كره ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
▪ نمك ، زردچوبه ، فلفل و دارچین به میزان لازم
▪ رب گوجه ۲ تا ۳ قاشق
▪ برنج برای سرو ۵ پیمانه پلوپز
● چگونگی تهیه
ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده كرده و به گوشت چرخ كرده اضافه كرده سپس تخم مرغها و نمك و فلفل و دارچین و زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت كتلت برداشته و در ظرف مورد نظر سرخ می كنیم سپس در ظرف دیگری كمی كره ریخته و رب را در آن تفت داده و آب غوره و آب را اضافه كرده و می گذاریم تا بجوشد بعد كتلتها را به آن افزوده و می گذاریم تا سس بخورد كتلت رود . در انتها با سیب زمینی سرخ شده آن را تزئین كرده و با برنج سرو می كنیم.
▪ توجه: این غذا به آن علت ترش شامی یا كال شامی گفته می شود كه از سیب زمینی خام استفاده شده و بوسیله آب غوره یا نارنج ترش می شود . این مقدار مواد برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .

 

خواندن 361 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi