ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها

بره درسته

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
  • گوشت بره  :  ۱ عدد
  • کره  :  ۱۵۰ گرم
  • روغن  :  ۱۵۰ گرم
  • ماکارونی  :  ۱ بسته
  • جگر بره  :  ۳ عدد
  •  پوست نارنج  :  ۱ فنجان
  • رب گوجه فرنگی  :  ۱ قاشق سوپخوری
  • پیاز داغ عسلی  :  ۲.۵ قاشق سوپخوری
  • بادام  :  ۱.۵ قاشق سوپخوری
  • پسته  :  ۱.۵ قاشق سوپخوری
  • فلفل  :   قدری
  • نمک  :   قدری

طرز تهیه:جگر بره را ریز خرد کرده و با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می‌کنیم و کمی نمک و فلفل می‌زنیم، بعد رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب حل می‌کنیم و داخل جگر می‌ریزیم، بعد از یکی دو جوش از روی آتش برمی‌داریم و ماکارونی را در آب جوش و کمی نمک چند جوش می‌دهیم در صافی می‌ریزیم تا آب آن برود، بعد ماکارونی را با جگر مخلوط می‌کنیم و خلال بادام و پسته و نارنج را نیز می‌ر‌یزیم و کمی نمک و فلفل می‌زنیم و تمام مواد را خوب مخلوط می‌کنیم و بره را به‌دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم داخل شکم بره را کمی نمک و فلفل می‌زنیم و با مواد آماده شده پر می‌کنیم و زیر شکم بره را می‌دوزیم‌، بعد روغن را در ظرف متناسبی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم تا داغ شود و اطراف بره را در روغن سرخ می‌کنیم تا طلائی شود سپس ۲ تا ۳ لیوان آب در آن ریخته و در ظرف را می‌بندیم تا بره آهسته بجوشد و بپزد به‌طوری که زیاد له نشود و بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد، در صورتی‌که با مقدار آب فوق پخته نشد مقداری آب اضافه می‌کنیم و در اواخر طبخ کمی نمک به بره می‌زنیم و بره را درسته در دیس می‌گذاریم.
ممکن است سس بره را ساده و یا با کمی رب گوجه فرنگی مخلوط کنیم و روی بره بدهیم و اطراف بره را با گوجه فرنگی‌های ریز یک اندازه سرخ شده و جعفری تزئین کنیم.
ممکن است به مایه جگر و ماکارونی یک قاشق سوپخوری شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو بریزیم آبلیمو و شکر را با جگر و ماکارونی یکی دو جوش می‌دهیم.

خواندن 278 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi