ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»املت ها»املت قارچ و مارچوبه

املت قارچ و مارچوبه

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
  • تخم مرغ  :  ۹ عدد
  • شیر هموژنیزه  :  ۹ قاشق سوپخوری
  • روغن  :  ۶ قاشق سوپخوری
  • مارچوبه  :  ۱ فنجان
  • قارچ  :  ۱ فنجان
  •  فلفل  :   قدری
  • نمک  :   قدری

برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و می‌زنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتی‌متر باشد روی آتش می‌گذاریم و سه قاشق روغن را در تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه می‌ریزیم به‌طوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را می‌گذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر به‌دقت لوله می‌کنیم.
مایه اصلی تمام املت‌ها بهه همین طریق تهیه می‌شود و به نسبت احتیاج مقدار آن را می‌توانیم کم یا زیاد کنیم.
مارچوبه و قارچ و نمک و فلفل را مخلوط و سه قطعه املت تهیه می‌کنیم و لای هر کدام مقداری از مایه قارچ و مارچوبه می‌ریزیم.

خواندن 212 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi