ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»املت ها»املت سیب زمینی و سبزیجات

املت سیب زمینی و سبزیجات

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

● مواد لازم
▪ یک فنجان آرد ذرت
▪ یک چهارم فنجان آب
▪ یک عدد گوجه فرنگی
▪ یک چهارم فنجان کره
▪ پنج عدد تخم مرغ

 ▪ چهار عدد سیب زمینی

▪ یک چهارم فنجان خامه ترش
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ یک چهارم فنجان نعنای تازه
▪ یک چهارم فنجان روغن زیتون
● مدت زمان پخت: ۳۵ دقیقه
● طرز تهیه
آرد ذرت را با آب در یک ظرف بزرگ ریخته و آنها را مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. در یک ماهی تابه روغن زیتون ریخته، خمیر را در کف آن گذاشته و ظرف را به مدت پنج دقیقه روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و سپس آن را برگردانید.در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را همراه گوجه فرنگی، نمک، فلفل و کره ریخته و آنها را مخلوط کنید. سپس سیب زمینی ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید و با محتوای درون ظرف روی خمیر بگذارید. خمیر را در فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.املت را پس از طبخ با برگ های ریحان و نعنا و خامه ترش تزئین کنید.

خواندن 385 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi