ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»املت با طعم ماهی

املت با طعم ماهی

نوشته شده توسط 

● مواد لازم:
▪ پیاز رنده شده نرم: یک عدد بزرگ
▪ تخم‌مرغ زده‌شده: ۵ عدد
▪ روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
▪ گوجه‌فرنگی رنده‌شده نرم :۲ عدد
▪ جعفری ریز‌شده: یک چهارم لیوان

▪ تن‌ماهی بدون‌روغن: یک قوطی ریز‌شده
▪ نمک: یک قاشق چایخوری
▪ ادویه مخلوط: کمی فلفل قرمز: کمی
▪ آرد: ۲ قاشق غذاخوری
▪ بیکینگ‌پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ سیر کوبیده‌شده: یک عدد
● طرز تهیه:
۱) گوجه‌فرنگی و پیاز وجعفری را با هم مخلوط کرده، نمک و ادویه و سیر را به آن اضافه کرده با دست هم می‌زنیم.
۲) تخم‌مرغ زده‌شده و روغن نباتی را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم.
۳) تن‌ماهی را به مواد اضافه کرده،خوب هم می‌زنیم.
۴) در آخر آرد و بیکینگ‌ پودر را اضافه کرده و مواد را هم می‌زنیم.
۵) سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کرده و مواد را داخل سینی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر می‌گذاریم تا زمانی که سطح املت طلایی رنگ شود.

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi