ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها
مکان شما:صفحه اصلی»آموزش»آموزش آشپزی»انواع غذا»املت ها»املت با ادویه ی مخصوص

املت با ادویه ی مخصوص

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

● مواد لازم :
▪ ۲۲۵ گرم گوشت خرد شده
▪ ۲۲۵ گرم سوسیس خرد شده
▪ ۱ حبه سیر رنده شده
▪ یک دوم یمانه روغن زیتون
▪ ۱ قاشق چای خور نمک

▪ ۱ قاشق چایخوری زیره
▪ ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری سس سویا
▪ ۶ عدد تخم مرغ
▪ ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
● طرز تهیه :
فر را با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
گوشت و سوسیس و سیر را در روغن زیتون تفت بدین تا سوسیس خوب سرخ بشه.این مواد را در صافی قرار دهید.نمک و زیره و رب گوجه فرنگی و سس سویا را به این مواد اضافه کرده خووب مخلوط کنید.مواد را کناری بگذارید تا سرد بشه.
تخم مرغ و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.مخلوط گوشت را در ظرف نسوزی ریخته و تخم مرغ را روی آن بریزید.ظرف را در فر بگذارید و املت را با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه طبخ نمایید.

 

خواندن 283 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi