ورود

عضویت




Search - K2 Improved Search Plugin by Offlajn
جستجو -مجموعه ها
جستجو - تماس ها
جستجو - محتوا
جستجو - خبرخوان ها
جستجو - وب لینک ها

آبگوشت کشک

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

● مواد مورد نیاز:
▪ گوشت گوسفند با استخوان: ۵۰۰ گرم؛
▪ نخود و لوبیا سفید خیس کرده: ۱ لیوان؛
▪ پیاز: ۱ عدد؛
▪ زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم؛
▪ کشک جوشانده: ۱ تا ۲ لیوان؛

▪ بادمجان کوچک سرخ شده: ۶ تا ۸ عدد؛
▪ سیب زمینی: ۳ عدد.
● طرز تهیه:
گوشت را در مقداری آب می ریزیم و می گذاریم تا جوش بیاید. سپس کف آن را گرفته همراه با پیاز، نخود، لوبیا، فلفل و زردچوبه (در زودپز باشد بهتر است) می گذاریم تا بپزد.
بعد از پختن گوشت، بادمجان و سیب زمینی را اضافه کرده و با کمی نمک می گذاریم تا بپزد و در آخر کشک را افزوده سرو می کنیم. در صورت تمایل می توان گوشت، نخود و سیب زمینی را کوبید و بادمجان را در کنار آن گذشته و آب گوشت را همراه با کشک و نعنا داغ تزئین و سرو کرد.

خواندن 399 دفعه

نظر دادن

تماس با ما

اصفهان، شهرک امیریه، خیابان هفتم، فرعی سوم، پلاک 7

03137800803 - 09131649893 - 09131036850

03137800803

 

 آپاراتسروشتلگرامinsta1

logo-samandehi